Πολιτική

Αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τις “επαφές Μητσοτάκη – Κασσελάκη το ’19” – «Διαρροές μειωμένης ηθικής», απαντά ο Μαρινάκης

Στα ύψη παραμένει η αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ μετά τους ισχυρισμούς του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε πριν τις εκλογές του 2019 στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Η κυβέρνηση με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε τους ισχυρισμούς Καπνισάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ όμως να επιμένει και να προχωρά σε νέες διαρροές που είχαν ως αποτέλεσμα η αντιπαράθεση των δύο πλευρών να οδηγηθεί σε πολύ υψηλούς τόνους με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη να αναφέρει ότι απένταντί μας έχουμε μια επιθεώρηση και τον ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για ύβρεις και να επαναλαμβάνει ξανά μέσω διαρροών ότι το 2019 προτάθηκε στον κ. Κασσελάκη συγκεκριμένο υπουργείο.

Διαρροές «μειωμένης ηθικής»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το απόγευμα της Παρασκευής τους ισχυρισμούς του Μανώλη Καπνισάκη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε πριν τις εκλογές του 2019 στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο στην κυβέρνηση της ΝΔ.

«Δεν υπήρξε καμία απολύτως επαφή… Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις διαρροές της Κουμουνδούρου σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης είχε ζητήσει από τον κ. Κασσελάκη βοήθεια και για οικογενειακά του ζητήματα.

«Δυστυχώς, απέναντί μας έχουμε μια επιθεώρηση. Αυτό δεν είναι ευχάριστο όταν μιλάμε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» είπε επίσης ο κ. Μαρίνακης μιλώντας στο Mega και έκανε λόγο για διαρροές «μειωμένης ηθικής» καθώς όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τους ισχυρισμούς για τα οικογενειακά ζητήματα επιχειρεί να διαστρεβλώσει ακόμα και την κατηγορηματική διάψευση που έκανε ο εκδότης του Εθνικού Κήρυκα κ. Διαματάρης.

Όλα αυτά είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας, αόριστα και παντελώς ατεκμηρίωτα πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy6wy5dpk6ft)

«Στερούνται σοβαρότητας» λέει ο Διαματάρης

Ταυτόχρονα με τον κ. Μαρινάκη και ο εκδότης του Εθνικού Κήρυκα το όνομα του οποίου εμπλέκεται στο δημοσίευμα του «Documento», χαρακτήρισε απολύτως ψευδή όλα όσα αναφέρονται.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική