20 Σεπτεμβρίου 2020

Αντώνης Σαμαράς: “Η Νέα Δημοκρατία είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!”

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα επισήμανε σε όλους πως η Νέα Δημοκρατία είναι η «δημοκρατική παράταξη». Δε θα μπορούσε να τα πεί καλύτερα. Εμείς είμαστε η δημοκρατική παράταξη, όχι οι ψευτοπροοδευτικοί που πάντα έβαζαν εμπόδια στην πατρίδα. Αυτή η ιστορική αποκατάσταση ήταν τόσο απαραίτητη για τους αγώνες και την πορεία της Νέας Δημοκρατίας & ήρθε σήμερα από τα πιο επίσημα χείλη.

«Η παράταξή μας δεν διαιρεί, ενώνει! Δεν μονοπωλούμε τη δημοκρατία, όπως έκαναν κάποιοι άλλοι. Ούτε την κοινωνική δικαιοσύνη. Ούτε τον πατριωτισμό, ούτε τις μεταρρυθμίσεις, ούτε τα ευρωπαϊκά ιδεώδη…», είπε ο πρωθυπουργός στην Χαλκιδική, στην ομιλία του για τα 40 χρόνια της ΝΔ.

«Όλους τους θέλουμε μαζί μας. Και το αποδείξαμε! Το αποδεικνύουμε καθημερινά: με όλους θέλουμε να συνεργαστούμε, με όλους μπορούμε να συνεργαστούμε γι’ αυτά τα ιδανικά. Ακόμα και με εκείνους που συγκρουστήκαμε στο παρελθόν. Αλλά δημοκρατική παράταξη, αυτή εδώ η παράταξη είναι! Εμείς είμαστε η δημοκρατική παράταξη! Παράταξη που βάζει πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον, εμείς είμαστε! Κατ’ εξοχήν ευρωπαϊκή παράταξη, εμείς είμαστε! Παράταξη μεταρρυθμίσεων και εκσυγχρονισμού της χώρας, εμείς είμαστε!», επισήμανε ο κ. Σαμαράς.Πολιτική