Ελλάδα

Απαγόρευση συγκεντρώσεων στη Θεσσαλονίκη -Από το πρωί του Σαββάτου, έως τη Δευτέρα

21465711.jpg

Με τη Θεσσαλονίκη να βρίσκεται στο επίκεντρο από το Σάββατο, με τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης, το «θερμόμετρο» στην πόλη ανεβαίνει καθώς έχουν προγραμματιστεί αρκετές διαδηλώσεις. Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης απαγορεύτηκαν οι δημόσιες συναθροίσεις ή πορείες, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Η απαγόρευση ισχύει από τις 6.00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι και τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι συγκεντρώσεις και πορείες απαγορεύονται στην περιοχή που οριοθετείται από τις ακόλουθες οδούς: διασταύρωση οδών Βενιζέλου με Λ. Νίκης – Βενιζέλου – Αγίου Δημητρίου – Λαγκαδά – Αγ. Πάντων – Μοναστηρίου – Ιωάννου Κωλέττη – 26ης Οκτωβρίου – Ναυάρχου Κουντουριώτη – Λ. Νίκης μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Βενιζέλου, καθώς και στο πλακόστρωτο της παραλίας που περικλείεται από τις οδούς Ι. Δραγούμη και Ε. Βενιζέλου.

Από την παραπάνω οριοθετούμενη περιοχή εξαιρείται ο χώρος έμπροσθεν της οδού Καζαντζάκη 4, μέχρι του σημείου που η εν λόγω οδός τέμνεται με την 26ης Οκτωβρίου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα