Πολιτική

Απάντηση Μηταράκη σε δημοσιογράφο που αμφισβητεί το πτυχίο του: Κρίμα και τον σεβόμουν…

Με μια ανάρτησή του στα social media ο Νότης Μηταράκης απαντά, δίχως να τον κατονομάζει, στον δημοσιογράφο Λάμπη Τσιριγωτάκη ο οποίος προηγουμένως είχε αμφισβητήσει πως έχει το πτυχίο που ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δηλώνει στο βιογραφικό του.

Συγκεκριμένα, ο Νότης Μηταράκης γράφει: «Γνωστός δημοσιογράφος το 2019 ζητά παρέμβασή μου για χρέη προς ΕΦΚΑ, που προφανώς δεν έκανα. Γραπτώς διαμαρτύρεται. Προχθές με καλεί σε εκδήλωση βιβλίου του, που δεν πήγα. Με SMS με λέει ανάγωγο. Για να “εκδικηθεί” λέει ότι δήθεν δεν έχω πτυχίο από Οξφόρδη… Κρίμα και τον σεβόμουν».

Δείτε την ανάρτηση του Νότη Μηταράκη:

Νωρίτερα ο δημοσιογράφος Λάμπης Τσιριγωτάκης με ανάρτησή του στο Facebook αμφισβητούσε το κατά πόσο ο κ. Μηταράκης έχει το πτυχίο που ο ίδιος έχει δηλώσει στο βιογραφικό του.

Όπως γράφει πως ο ίδιος διαβάζοντας το βιογραφικό βλέπει ότι δηλώνει πως έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. «Από ποιο κολλέγιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης πήρε το πτυχίο του, γιατί οι δικές μου πληροφορίες δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο περιεχόμενο στο βιογραφικό του κ. Μηταράκη»

Η ανάρτησή του:

Διαβασα συμπτωματικα το βιογραφικο του υπουργου μεταναστευσης Νοτη Μηταρακη.Σχετικα με τις σπουδες του αναφερει οτι εχει…

Posted by Labis Tsirigotakis on Tuesday, March 14, 2023

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική