2 Δεκεμβρίου 2022

Απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα: Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012

«Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πια πού μπορεί να οδηγήσει η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Απάντηση σε όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την Νέα Ιωνία έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Όπως σημείωσε «όταν είναι στην αντιπολίτευση καλλιεργεί με συνθήματα θυμό, ψεύτικες ελπίδες και τα δίνει όλα σε όλους και όταν είναι στην κυβέρνηση ‘παίρνει’ από όλους».

Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι «ο ελληνικός λαός γνωρίζει πια πού μπορεί να οδηγήσει η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα», ενώ συμπληρώνει πως «είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012».

Η ανακοίνωση του κ. Οικονόμου:

«Το τραγικό αποκορύφωμα της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης του κ. Τσίπρα είναι ότι παρουσιάζει τις δαπάνες για τη θωράκιση της ασφάλειας της πατρίδας, σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας, ως σπατάλη. Άλλωστε για τον ΣΥΡΙΖΑ η άμυνα της χώρας ‘δεν είναι αυτοσκοπός’. Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012. Όταν είναι στην αντιπολίτευση καλλιεργεί με συνθήματα θυμό, ψεύτικες ελπίδες και τα δίνει όλα σε όλους και όταν είναι στην κυβέρνηση «παίρνει» από όλους: φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη με φόρους και εισφορές και καταργεί ακόμη και το ΕΚΑΣ για τους πιο αδύναμους. Η διαφορά είναι ότι οι πάντες πια ξέρουν.

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πια πού μπορεί να οδηγήσει η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα. Δική μας έγνοια είναι να στηρίζουμε έμπρακτα πατρίδα και κοινωνία, ιδιαίτερα εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, έτσι ώστε να πορευόμαστε με ασφάλεια μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων διεθνών κρίσεων».Πολιτική