Ελλάδα

Απίστευτο: 66χρονος την Ιτέα είχε παραβεί σχεδόν όλο τον ποινικό κώδικα -Εκκρεμούσαν 24 καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του

katadikastikes-apofaseis-660.jpg

Σε δεκάδες ποινικά αδικήματα φαίνεται πως είχε υποπέσει ένας άνδρας 66 ετών από την Ιτέα. Συγκεκριμένα σε βάρος του 66χρονου εκκρεμούσαν είκοσι τέσσερις συνολικά καταδικαστικές αποφάσεις, με ποινή κάθειρξης πέντε ετών, συνολική ποινή φυλάκισης 377 μηνών και συνολική χρηματική ποινή 36.008 ευρώ για διάφορα ποινικά αδικήματα.

Τα αδικήματα μεταξύ των οποίων είχε υποπέσει είναι:

Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, κατ’ εξακολούθηση. Μη απόδοση Φ.Π.Α.. Μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών. Παράβαση νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας κατ’ εξακολούθηση. Πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης. Ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση. Κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Επιπλέον, σε βάρος του 66χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 9ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών, για φοροδιαφυγή και μη απόδοση Φ.Π.Α..

Ο συλληφθείς, με τα σε βάρος του εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα, οδηγήθηκε, όπως αναφέρει το viotianews.gr, το πρωί της Δευτέρας στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας και διατάχθηκε η φυλάκισή του σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα