6 Φεβρουαρίου 2023

Απίστευτη δήλωση Γιαννούλη: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στον Alpha ήταν «πληρωμένη»

«Η συνέντευξη θα κλείσει με έκδοση τιμολογίου ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών; Χωρίς το ΦΠΑ; Ή με ΦΠΑ;» διερωτήθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον λογαριασμό του στο Twitter – Στη συνέχεια επιτέθηκε κατά του ΣΚΑΪ – Λίγο αργότερα οι αναρτήσεις εξαφανίστηκαν από τον λογαριασμό του βουλευτή

Επίθεση κατά των δημοσιογράφων του Alpha και ειδικότερα κατά του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Αντώνη Σρόιτερ εξαπέλυσε μέσω των social media ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης. Συγκεκριμένα ο βουλευτής σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Σρόιτερ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε ότι ήταν «πληρωμένη».

«Η συνέντευξη θα κλείσει με έκδοση τιμολογίου ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών; Χωρίς το ΦΠΑ; Ή με ΦΠΑ;», τόνισε ο κ. Γιαννούλης. «Στον ΣΚΑΙ μάλλον είχε συμπληρώσει τις 15 συνεργασίες τον μήνα που προέβλεπε η σύμβαση έργου!», σχολίασε λίγο αργότερα. Πάντως οι συγκεκριμένες αναρτήσεις πλέον έχουν εξαφανιστεί από το προφίλ του κ. Γιαννούλη.


giannoulis1Πολιτική