Υγεία

Απλές συμβουλές για την βελτίωση της υγείας της καρδιάς μας

217467279371E96F1076B273D3289F3A.jpgTο Becel pro-activ μας δίνει απλές συμβουλές που μπορούν να ενταχθούν στη καθημερινότητα μας και να συνεισφέρουν στην υγεία της καρδιάς μας.

Το Becel pro-activ γιορτάζει τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς και μας προσκαλεί να «Περπατήσουμε με την καρδιά μας», στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και στην Αθήνα, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από το περπάτημα ,υπάρχουν ένα σύνολο απλών πραγμάτων που μπορούμε να εντάξουμε ή αλλάξουμε στην καθημερινότητα μας και να βελτιώσουμε την υγεία της καρδιάς μας.

Η βελτίωση της διατροφής και του τρόπου ζωής μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερόλης κατά περίπου 5% και να συμβάλλει στην πρόληψη της στεφανιαίας νόσου. Συμπεριλάβετε τις φυτικές στερόλες στη διατροφή σας- οι φυτικές στερόλες βρίσκονται σε πολύ μικρές ποσότητες σε τρόφιμα που καταναλώνουμε καθημερινά, όπως φυτικά έλαια, ξηρούς καρπούς, δημητριακά, φρούτα και λαχανικά. Αλλά για να πετύχετε μια σημαντική μείωση της χοληστερίνης, πρέπει να καταναλώνετε τρόφιμα εμπλουτισμένα με φυτικές στερόλες.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Υγεία