Ποιος έβαλε σ αυτή τη θέση τον μοιραίο σταθμάρχη; Εχουν διακινηθεί σενάρια επί σεναρίων και σήμερα η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” έχει ρεπορτάζ για το πως λειτουργεί ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Κουμουνδούρου ακόμη και σε συνθήκες εθνικής τραγωδίας.

Διαβάζουμε σήμερα στα ΝΕΑ:

“Νωρίς το πρωί της Τετάρτης 2 Μαρτίου, εκδότης σοβαρής εφημερίδας της Λάρισας δέχεται τηλεφώνημα από στενό (πιο «στενό» δεν γίνεται) συνεργάτη τού «έλα με φόρα» brοέδρου, ο οποίος τον «ενημερώνει έγκυρα» ότι «ο σταθμάρχης είναι δεξιός, τοποθετήθηκε στη θέση αυτή ως ρουσφέτι πολιτικού της Λάρισας και η κόρη του δουλεύει γραμματειακή υποστήριξη σε βουλευτή του νομού – γράψ’ το»!

Οταν ανέλαβαν τα τρολ

Ο εκδότης, που είναι μεν επαρχιώτης, άλλα κορόιδο δεν είναι, ζητάει λεπτομέρειες, ο συνεργάτης τού «έλα με φόρα» τον διαβεβαιώνει ότι οι πληροφορίες είναι έγκυρες, δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Ο εκδότης επιμένει, γίνεται επιφυλακτικός, ζητάει εγγυήσεις, ρωτάει συνεχώς «πόθεν» οι πηγές της εν λόγω πληροφορίας, και επειδή δεν του δίνονται από τον «στενό» συνεργάτη του «έλα με φόρα», του δηλώνει καθαρά ότι «αρνείται να δημοσιεύσει ένα τέτοιο πράγμα».

Και δεν το κάνει.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Περί τις δύο ώρες μετά το τηλεφώνημα όλη η Ελλάδα πληροφορείται από τρολ του Διαδικτύου και εν συνεχεία από «Μέσα» που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ πως ο σταθμάρχης είναι ένας καραδεξιός, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση αυτή μετά από παρέμβαση στελέχους της ΝουΔου. Αφού δεν δέχθηκε ο εκδότης να δημοσιεύσει την «είδηση», αποφασίστηκε να γίνει η «δουλίτσα» με τον παραδοσιακό τρόπο.

Στο Μέγαρο Μαξίμου, πλακώνουν τα τηλέφωνα σε βουλευτές, υπουργούς, περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το ερώτημα «ποιανού ρουσφέτι» είναι ο σταθμάρχης, αλλά οι απαντήσεις είναι όλες αρνητικές. Λίγο αργότερα, η βουλευτής Μπίτζιου διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είναι δικό της ρουσφέτι, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος κάνει το ίδιο, αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει – ο συνεργάτης του brοέδρου τα είχε καταφέρει. Μπορεί να μην «τσίμπησε» ο λαρισαίος εκδότης, αλλά ας είναι καλά ο στρατός των συριζοτρόλ…

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Selected