Πολιτική

Αχτσιόγλου: «Kαρφώνει» τον Πολάκη για τις αιχμές για τους δημοσιογράφους

Πρεμιέρα στον κύκλο των περιοδειών της από τη Θεσσαλονίκη έκανε χθες η υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου, πραγματοποιώντας ομιλία σε συγκέντρωση φίλων της, στη συμπρωτεύουσα. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε η υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν έλειπαν και αυτές για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αλλά και τις διάφορες «συντροφικές» τοποθετήσεις αναφορικά με την υποψηφιότητα της.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για σχόλια που έγιναν σε σχέση με συνέντευξή της που αναφερόταν σε δημοσιογράφους, η κ. Αχτσιόγλου διευκρίνισε τι ακριβώς είχε πει σχετικά και πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε μια σε διαδικασία απαντήσεων σε συκοφαντικές δυστυχώς τοποθετήσεις που με στοχοποιούν και προσωπικά…. Θέλω να προφυλάξω απόλυτα τη διαδικασία… Δε θα απαντήσω, ούτε στο ύφος, ούτε με αντίστοιχη επιθετικότητα. Να προχωρήσουμε συλλογικά, συντεταγμένα, η κοινωνία μας περιμένει. Να μην αδικήσουμε την κοινωνία και να ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Ο αντίπαλος μας είναι έξω – και είναι η νέα δεξιά του κ. Μητσοτάκη».

Σε ερώτηση για το εάν θα έπρεπε να γίνει ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του κόμματος, σημείωσε ότι θα μπορούσε να γίνει μια “δημιουργική συζήτηση”, αλλά όχι μια “συγκρουσιακή” αντιπαράθεση, με εντελώς αντιδιαμετρικές θέσεις, καθώς οι υποψήφιοι είναι μέλη του ίδιου κόμματος.

«Οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εκπονούνται συλλογικά, αποφασίζονται συλλογικά και μας δεσμεύουν συλλογικά. Δε θα απαντήσω εγώ με μία άλλη προγραμματική θέση, με άλλη ο κ. Παππάς, με άλλη ο κ. Τσακαλώτος», είπε η κ. Αχτσιόγλου και πρόσθεσε: «Μέχρι να υπάρξει μια άλλη ομόφωνη, ή πλειοψηφική απόφαση για τις προγραμματικές μας θέσεις, αυτές μας δεσμεύουν».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική