Ελλάδα

«Βλέπουν» Μαζιώτη πίσω από τη γιάφκα των ληστών του Διστόμου -Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στη Νέα Μάκρη [εικόνες]

maziotis-giafka-660.jpg

Ως σημαντικά κρίνονται τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της έρευνας των αρχών στη γιάφκα των ληστών του Διστόμου, η οποία εντοπίστηκε στη Νέα Μάκρη.

Το σπίτι που εντόπισε η Αστυνομία το μεσημέρι της Τετάρτης στη Νέα Μάκρη είχε νοικιαστεί πριν από έναν χρόνο από τον Σπύρο Δραβίλα, έναν από τους τρεις καταζητούμενους για την κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στο Δίστομο.

Η εμπλοκή του Δραβίλα έχει επιβεβαιωθεί από τις Αρχές, καθώς, βρέθηκε DNA στο σπίτι και ταυτοποιήθηκε με εκείνο του γνωστού ποινικού, ενώ, και κάτοικοι της περιοχής φέρεται να τον έχουν αναγνωρίσει. Το σπίτι, πάντως, εγκαταλείφθηκε μετά τη ληστεία στο Δίστομο, ενώ, οι «ένοικοί» του το είχαν αδειάσει εντελώς.

maziotis-giafka.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι είχε χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο για ληστείες, καθώς, είχαν πραγματοποιηθεί αρκετές σε γειτονικές περιοχές, ενώ, εκείνο που εξετάζουν οι Αρχές αυτή τη στιγμή είναι το μήπως είχαν περάσει από εκεί και οι Χριστοδούλου και Πετρακάκης οι οποίοι καταζητούνται.

maziotis-giafka1.jpg

Ωστόσο, το βλέμμα των επικεφαλής της έρευνας στρέφεται για ακόμη μια φορά προς τον Νίκο Μαζιώτη, καθώς, με δεδομένο ότι αναζητείται εδώ και καιρό η γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα, οι Αρχές ψάχνουν σύνδεση του κρησφύγετου με τον συλληφθέντα τρομοκράτη.

Δεν αποκλείεται το γεγονός στο σπίτι να είχε βρεθεί και ο ίδιος ο εγκέφαλος του Επαναστατικού Αγώνα, καθώς, είναι γνωστό πως οι ομάδες συνεργάζονταν.

 

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα