27 Σεπτεμβρίου 2022

Βούλτεψη: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΑ διαμαρτύρονται για τη Θεσσαλονίκη

15A24BC51C94330902E6549D8E646045.jpg

Στην αντεπίθεση πέρασε η κυβέρνηση μετά τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενη μη τηλεοπτική κάλυψη της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Σε δηλώσεις της, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, υπογράμμισε: «Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί  πήραν μία μετάδοση από τη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Τσίπρας πόσες θέλει; Προφανώς περισσότερες από όλους τους άλλους. Γιατί;».

Και συνεχίζει:

«Η μόνη αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που ακόμη και πρόταση μομφής υπέβαλε για το «μόρφωμα» της ΝΕΡΙΤ, παραδέχεται σήμερα ότι βρισκόταν σε προνομιακή επικοινωνία με το «μόρφωμα» που δήθεν μποϋκοτάριζε.

Στο παρασκήνιο, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ συναλλασσόταν για να εξασφαλίζει τόσο την πλήρη και δωρεάν κάλυψη όλων των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσο και προνομιακή μεταχείριση και διπλάσια προβολή από όλα τα υπόλοιπα κόμματα.

Όλα τα άλλα είναι κουβέντες και λόγια του αέρα.

Να επαναλάβω επίσης ότι οι κύριοι Μακρυδημήτρης και Μορώνης, ουδέποτε ενημέρωσαν, ούτε επικοινώνησαν με κανέναν σχετικώς την πρόθεσή τους να παραιτηθούν.

Και κάτι τελευταίο: Το άλλο κόμμα που διαμαρτυρήθηκε για θέμα σχετικό με τις δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη, είναι η Χρυσή Αυγή.

Ας βγάλει ο ελληνικός λαός τα συμπεράσματά του».Πολιτική