6 Ιουλίου 2020

Βούλτεψη: Ο Λαζαρίδης δεν αμφισβητείται από κανέναν

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC «Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης δεν αμφισβητείται ούτε από τον Γκίκα Χαρδούβελη ούτε από κανέναν».

Τα παραπάνω δήλωσε το πρωί της Τετάρτης η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Η κυρία Βούλτεψη αναφέρθηκε στις φήμες περί παραίτησής της και περί ενδοκυβερνητικών τριβών για τον ρόλο του Χρύσανθου Λαζαρίδη στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, κάνοντας λόγο για ένα «σχέδιο ανωμαλίας» του ΣΥΡΙΖΑ που τέθηκε σε εφαρμογή αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, «επειδή έχασε 150.000 ψήφους».

«Υπάρχουν οι ανύπαρκτοι της δημοσιογραφίας που δεν ασχολούνται με την πολιτική αλλά με την παραπολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο κ. Λαζαρίδης έχει ειδικευθεί στο θέμα του χρέους και είναι στέλεχος της διαπραγμάτευσης, «που δεν αμφισβητείται ούτε από τον Γκίκα Χαρδούβελη ούτε από κανέναν».

Μάλιστα, είπε ότι ο υπουργός Οικονομικών «έκανε επίσημα δήλωση χθες και είπε ότι είναι ευπρόσδεκτα τα στελέχη της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση».

 Πολιτική