Πολιτική

ΔΑΠ: Καταγγελία στις φοιτητικές εκλογές κατά της ΠΚΣ – «Αρνητές της τεχνολογίας, αρνητές της Δημοκρατίας»

Σε καταγγελία προέβη η φοιτητική παράταξη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ αναφορικά με τις σημερινές φοιτητικές εκλογές.

Ειδικότερα και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της παράταξης: «Σήμερα το πρωί φοιτητής προσπάθησε να ψηφίσει στη σχολή του επιδεικνύοντας την ταυτότητά του στο Gov.gr Wallet. Ωστόσο οι εκπρόσωποι της Πανσπουδαστικής και των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς αρνήθηκαν να τον ταυτοποιήσουν, ισχυριζόμενοι ότι δεν αποτελεί νόμιμο έγγραφο. Ο νόμος είναι σαφής: τα έγγραφα του Gov.gr Wallet έχουν την ίδια ισχύ με τα έγχαρτα πιστοποιητικά για κάθε διαδικασία εντός Ελλάδος. Μάλιστα, στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές επιτρέπεται ρητά η ταυτοποίηση του ψηφοφόρου μέσω των ψηφιακών πιστοποιητικών. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους τεχνοφοβικούς αντιδημοκράτες της οπισθοδρομικής αριστεράς».

Συνεχίζει, τονίζοντας ότι: «Οι ίδιες παρατάξεις που αρνούνται στους φοιτητές το δικαίωμα ψήφου πλαστογραφούν αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν περίπου 25 φοιτητικοί σύλλογοι – φαντάσματα, εκλογικά παραμάγαζα της Πανσπουδαστικής, στους οποίους στήνει μόνη της κάλπες και εκδίδει μόνη της αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή, σε συνεργασία με τις παρατάξεις του μπάχαλου νοθεύουν ανοιχτά το αποτέλεσμα σε πάνω από 60 φοιτητικούς συλλόγους σε όλη τη χώρα, βγάζοντας αποτελέσματα – μαϊμού. Σήμερα, όμως, σε όλη την Ελλάδα μιλούν οι φοιτητές. Η τεράστια προσέλευση στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας είναι η απάντηση στους πλαστογράφους του ΚΚΕ, που έστησαν δική τους κάλπη πριν από μια εβδομάδα και που έχουν γεμίσει τα πανεπιστήμια με «παράλληλους» συλλόγους για να νοθεύσουν τη βούληση των φοιτητών».

Η ανακοίνωση καταλήγει με «πυρά» κατά της Πανσπουδαστικής, φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ: «Σήμερα, με την ψήφο των φοιτητών, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα αναδειχθεί πρώτη δύναμη για 36η συνεχόμενη χρονιά. Ό,τι και αν κάνουν οι αρνητές της τεχνολογίας και της Δημοκρατίας, η φωνή κάθε φοιτητή είναι πολύ πιο δυνατή από τα φερέφωνα του Κουτσούμπα».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική