26 Μαΐου 2022

Δασκάλα Νίκου Ανδρουλάκη: «Το ήθος του ήταν μοναδικό, έχει λόγο με ντομπροσύνη»

«Στα 35 χρόνια της υπηρεσίας μου σπανιότατα συνάντησα μαθητή με τις ικανότητες του Νίκου Ανδρουλάκη και το ήθος του. Εάν δεν με είχε σημαδέψει δεν θα τον θυμόμουν», τόνισε η Ελένη Σαατσάκη

Ως ένα παιδί που σεβόταν τους δασκάλους του και «έπαιρνε» τα γράμματα περιέγραψε τον Νίκο Ανδρουλάκη, νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής η πρώτη του δασκάλα, Ελένη Σαατσάκη, η οποία μίλησε στην ΕΡΤ με συγκινητικά λόγια για τον πρώην μαθητή της, εκθειάζοντας τον χαρακτήρα του.

«Ο Νίκος πρώτος τελείωνε τις μικρές προτάσεις του και όταν οι άλλοι δεν τα κατάφερναν πήγαινε κρυφά να τα βοηθήσει. Τότε εγώ τον μάλωνα και αυτός μου απαντούσε “μα κυρία δεν ήξερε το καημένο”, δήλωσε στην εκπομπή «Συνδέσεις» η συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

«Το ήθος του ήταν μοναδικό. Έχει λόγο με ντομπροσύνη, έχει ρωμαλέο ελληνικό λόγο αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ συγκροτημένος και ενωτικός», σχολίασε η δασκάλα του Νίκου Ανδρουλάκη, η οποία είχε προλογίσει μια από τις τελευταίες προεκλογικές εμφανίσεις του στην Κρήτη.

«Στα 35 χρόνια της υπηρεσίας μου σπανιότατα συνάντησα μαθητή με τις ικανότητες του Νίκου Ανδρουλάκη και το ήθος του. Εάν δεν με είχε σημαδέψει δεν θα τον θυμόμουν», είπε ακόμη.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cge2eyg3s6c9-sf)


Πολιτική