Πολιτική

Δείπνο Μπρατάκου και Παύλου Μαρινάκη με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης μετά το δείπνο με όλους τους βουλευτές Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποίησαν ενόψει ΔΕΘ στη συμπρωτεύουσα, αυτή τη φορά, βρέθηκαν σε γνωστό στέκι του κέντρου με βουλευτές από την Αττική και την Περιφέρεια.

Οι εκλογές είναι μακριά, όχι όμως τόσο μακριά, ώστε ο κομματικός μηχανισμός να μην βρίσκεται σε κίνηση. Και ενώ ο Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης συνεχίζει την δυναμική δράση σε συνεργασία με τα κομματικά και κυβερνητικά στελέχη, η προσωπική επαφή είναι πολύ σημαντική και κάνει ακόμα πιο έντονο το καλό κλίμα μετά τη ΔΕΘ.


PHOTO-2022-09-14-22-16-54__1_

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν κι αλλά τραπέζια και με τα υπόλοιπα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Το παρών στην πρόσκληση έδωσαν ο Τάκης Θεοδωρικάκος, η Νόνη Δούνια, ο Σπήλιος Λιβανός, ο Γιώργος Στύλιος, η Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Θανάσης Μπούρας, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, η Σοφία Βούλτεψη, ο Κώστας Μπλούχος, ο Σταύρος Κελέτσης, ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Μάξιμος Σενετάκης, η Μαρία- Αλεξάνδρα Κεφάλα, ο Παναγής Καππάτος, ο Χρήστος Κέλλας, ο Χρήστος Μπουκώρος και ο Μίλτος Χρυσομάλλης.