Ελλάδα

Δείτε πως δημιουργείται στις Σέρρες ένα εντυπωσιακό εργοστάσιο γιαουρτιού από το μηδέν, μέσα σε 6μήνες!

krikri_ergostasio-708_0.jpg?itok=qoFJSZA

Πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, γιατί όταν βάζουμε ένα στόχο – τις περισσότερες φορές – τον πετυχαίνουμε! Η περίπτωση της Κρι Κρι είναι μία από αυτές τις πετυχημένες φορές…

Ο Παναγιώτης Τσινάβος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας και η ομάδα του, πέτυχαν το ακατόρθωτο: Έφτιαξαν μέσα σε έξι μόλις μήνες ένα υπερσύχρονο εργοστάσιο γιαουρτιού από το μηδέν.

 

Η επένδυση της Κρι Κρι πραγματοποιήθηκε στο χώρο των κεντρικών εγκαταστάσεών της στις Σέρρες και περιλαμβάνει την κατασκευή νέας, υπερσύγχρονης παραγωγικής μονάδας, με τους αναγκαίους αποθηκευτικούς χώρους υλικών και ετοίμων προϊόντων, συνολικής κάλυψης 12.000 τ.μ. Το νέο εργοστάσιο γιαουρτιού έχει διπλάσια παραγωγική δυναμικότητα από το προηγούμενο και στην πλήρη λειτουργία του θα απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους.

Ο Παναγιώτης Τσινάβος δήλωσε περήφανος αποκλειστικά στο iefimerida: «Βάλαμε ένα στόχο και τον κατακτήσαμε, όπως κάνουμε εδώ και 60χρόνια… Η δημιουργία του νέου εργοστασίου γιαουρτιού, συνολικής επένδυσης 20 εκατομμυρίων ευρώ, είναι ορόσημο για την εταιρία μας και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει τον κύριο μοχλό ανάπτυξης μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, τα επόμενα χρόνια. Όλοι οι συνεργάτες μου, εργαστήκαν σκληρά και αποτελεσματικά για να καταφέρουμε το ακατόρθωτό».

Θυμίζουμε ότι η Κρι Κρι ήταν η πρώτη ελληνική γαλακτοβιομηχανία που εισήγαγε το 100% Ελληνικό γάλα ημέρας στα γιαούρτια της, εδώ και δύο χρόνια.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα