Ανάρτηση για την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές έκανε στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.

«Ο Κώστας Καραμανλής θα συνεχίσει να στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία και τις ιδέες της, όπως πράττει από τότε που τον γνώρισα, ως στέλεχος της ΟΝΝΕΔ», έγραψε στο σχετικό ποστ ο κ. Δένδιας.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Καραμανλής θα είναι παρών και θα στηρίξει την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη «φεύγω τώρα που η παράταξη είναι ισχυρή, είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε τις εκλογές».

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας ΥΠΕΞ μετέβη εκτάκτως την Τρίτη (21/2) σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του, Άντονι Μπλίνκεν.

Ο Νίκος Δένδιας αντιμετωπίζει ένα βαρύ κρυολόγημα και μετέβη στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου ο υπουργός Εξωτερικών ανέβασε πυρετό και δεν παραβρέθηκε στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του κ. Μπλίνκεν, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο, όλα τα τεστ στα οποία έχει υποβληθεί ο κ. Δένδιας ήταν αρνητικά στο ενδεχόμενο να νοσεί με Covid-19.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Selected