Ελλάδα

Δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν στην Κρήτη -Αιμόφυρτος ο 46χρονος οπαδός του Εθνικού [βίντεο]

opados-660_0.png

Μόλις έχει ολοκληρωθεί η επίθεση των χούλιγκαν-οπαδών της ομάδας του Ηροδότου εναντίον φιλάθλων του Εθνικού Πειραιώς στο γήπεδο της Αλικαρνασσού με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του άτυχου Κωνσταντίνου Κατσούλη ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή στην εντατική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

Οπως φαίνεται στα πλάνα που προέβαλε ο ALPHA οι οπαδοί του Ηρόδοτου αφού είχαν χτυπήσει επανειλημμένα τον 46χρονο φίλο του Εθνικού, στη συνέχεια εκείνος βρέθηκε στο έδαφος και δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από φιλάθλους που περίμεναν το ασθενοφόρο.

Χθες ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και η επεμβατική δράση που περιελάμβανε και αγγειογραφία, από τους ιατρούς του 401 στο οποίο έχει μεταφερθεί ο άτυχος 46χρονος και οι ιατροί διαπίστωσαν πως η εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία δεν προκλήθηκε από ανεύρυσμα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα ιατρικά ανακοινωθέντα του Βενιζέλειου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αυτό το γεγονός φανερώνει πως ο τραυματισμός του 46χρονου οπαδού του Εθνικού έχει προκληθεί από χτύπημα στο κεφάλι, κάτι που υποστηρίζουν από την αρχή πάρα πολλοί φίλοι του Εθνικού σε διάφορα forums της ομάδας τους.

Η κατάσταση του 46χρονου παραμένει σοβαρή ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα