Χαιρετισμό απεύθυνε ο Α΄Επιλαχών Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ Σταμάτης Πουλής, στην εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ. Φυλής Ν.Δ., για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο βουλευτής Ν.Δ. κ. Δημήτρης Καιρίδης.

Ο Σταμάτης Πουλής συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Μαρίνο Σαρλά για την εξαιρετικά επιτυχημένη αυτή εκδήλωση ενώ αναφέρθηκε στην μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σε όλες τις κομματικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην Δυτική Αττική. Εκδηλώσεις με κλίμα νίκης και αισιοδοξίας. Κλίμα νίκης για αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και δυνατή Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ειδικότερα, για τον Δήμο Φυλής που έχει σηκώσει μεγάλο βάρος άδικων πολιτικών, ο Σταμάτης Πουλής ανέφερε ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει “σκύψει” πάνω από τον Δήμο Φυλής, με την δημιουργία μεγάλων έργων που θα αλλάξουν την τύχη της περιοχής αυτής.

Και ειδικότερα:

Με την δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου που ήδη υλοποιείται θα δώσει δωρεάν φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα σε 5.00 χιλιάδες νοικοκυριά.
Με την δημιουργία πάρκου logistics στον Δήμο Φυλής που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα δώσει δουλειά σε νέα παιδιά.
Και βεβαίως με το εμβληματικό έργο της δημιουργίας Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής – ένα έργο που σχεδιάστηκε από τον Δήμαρχο Φυλής με την συμβολή του Σταμάτη Πουλή – που θα αλλάξει το κοινωνικό αποτύπωμα του Δήμου. Η Φοιτητούπολη θα δώσει νέα ζωή και πνοή στην κοινωνία της Δυτικής Αττικής. Με τέτοια έργα αλλάζει η μοίρα της περιοχής μας. Με τέτοια έργα δημιουργούνται νέες προοπτικές για τους νέους ανθρώπους.

Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι απαραίτητη για να συνεχίσει η χώρα μας την αναπτυξιακή της πορεία.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική