26 Ιανουαρίου 2021

Διαμαρτυρίες πολιτών κατά Καρανίκα στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

capture111-2-thumb-largeΑντιμέτωπος με τις διαμαρτυρίες πολιτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών βρέθηκε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Καρανίκας βρισκόταν με φιλική του παρέα σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης, όταν μία γυναίκα άρχισε να τού διαμαρτύρεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως – όπως τις ψήφους και ψηφίσατε μια προδοσία» ακούγεται να λέει η γυναίκα μεταξύ άλλων, ενώ ο σύμβουλος του πρωθυπουργού άρχισε να υπερασπίζεται τη Συμφωνία.

«Τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία», ακούγεται να απαντάει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, που εισπράττει την απάντηση: «Εμείς τι είμαστε Νότια;»

Ακολούθως ο Ν. Καρανίκας διαμαρτυρήθηκε έντονα σε πολίτη, ο οποίος τον κατέγραφε με την κάμερα του κινητού του και τού φώναζε «δεν έχεις καμία δουλειά στη Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Καρανίκας ακούγεται πάντως σε κάποιο σημείο να ζητά να έρθει ένας αστυνόμος ενώ ο πολίτης του αντιτείνει ότι βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.Πολιτική