28 Μαΐου 2020

Διασυρμός της Χρυσοβελώνη από τη Λουκέρη το πρωί στην ΕΡΤ (VIDEO)

sloukeri1.jpgΤην πρακτική των μαζικών διορισμών μετακλητών υπαλλήλων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, η Υποψήφια Βουλευτής στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κα Σοφία Λουκέρη.

Στο panel βρισκόταν και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ που τώρα και εκείνη μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι Υποψήφια στην Μαγνησία και η οποία σε μια σύγκρουση με την πραγματικότητα αρνήθηκε πως έγιναν διορισμοί από την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου!

Η κα Λουκέρη απαντώντας στην κα Χρυσοβελώνη της τόνισε πως είναι η τελευταία που δικαιούται να ομιλεί αφού και η δική της κόρη διορίστηκε επι των ημερών που βρισκόταν στους ΑΝΕΛ, τόσο στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στη Βουλή όσο και στο Υπουργείο Άμυνας!

Εντύπωση πάντως προκάλεσε το θράσος της κας Χρυσοβελώνη να διαψεύσει τους συγκεκριμένους διορισμούς και να κατηγορήσει τη κα Λουκέρη για ψεύδη, αφού τόσο τα σχετικά ΦΕΚ που είναι δημόσια έγγραφα όσο όμως και η ίδια σε τηλεοπτική της εμφάνιση το 2016 είχε παραδεχθεί τους συγκεκριμένους διορισμούς.

Βρήκαμε παλιές δηλώσεις της και στο παρακάτω video θα δείτε το μέγεθος του θράσους.

 Πολιτική