Οικονομία

Διεθνείς Διάκριση για τις εταιρείες των αδελφών Βασιλειάδη στα ΕUROPEAN BUSINESS AWARDS 2014-2015

EDE5C4FC5DAD0ACB7EFABAD511745092.jpg Οι εταιρείες των αδελφών Βασιλειάδη που δραστηριοποιούνται στους τομείς διαχείρισης αποβλήτων και παραγωγής ενέργειας έχουν ήδη αποκτήσει δυναμική παρουσία στο χώρο ανάπτυξής τους και συνεχίζουν την εξαιρετική τους διαδρομή παρουσιάζοντας χειροπιαστά αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Antipollution A.N.E. http://antipollution.gr/gr/home  μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης αποβλήτων και η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ευκολιών Υποδοχής Αποβλήτων και Καταλοίπων φορτίου Πλοίων στην Ελλάδα, αναδείχθηκε «Νational Champion» στην κατηγορία «The business of the year with turnover €0-25m» στα φετινά ΕUROPEAN BUSINESS AWARDS 2014/2015 By RSM. To βραβείο αφορά, την εξαιρετική οικονομική απόδοση, τις ισχυρές στρατηγικές για την ανάπτυξη και την καινοτομία, καθώς και ηγετική θέση στην αγορά.

Untitled-1.jpg

Με τη σειρά τους, η εταιρία GREEN Α.Ε http://green.com.gr/gr/company η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο της εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, αναδείχθηκε στην κατηγορία «The business of the year with turnover €26-150 m», ενώ η  εταιρία KAFSIS Α.Ε, η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης πάσης φύσεως ζωικών και οργανικών αποβλήτων, αναδείχθηκε στην κατηγορία «Environmental & Corporate Sustainability». Αυτό το βραβείο αντικατοπτρίζει την εξαιρετική οικονομική απόδοση, ισχυρές στρατηγικές για την ανάπτυξη και την καινοτομία, και ηγετική θέση στην αγορά.

green.jpg

Η κριτική επιτροπή των βραβείων, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένα άτομα του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης, αξιολόγησε τις διαγωνιζόμενες εταιρείες, βάσει οικονομικών, αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών κριτηρίων. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο θεσμός είναι ανεξάρτητος και υψηλού επιπέδου με αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό, αφού φέτος έλαβαν μέρος 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards, Adrian Trip συνεχάρη τους νικητές τονίζοντας ότι η επιτυχία σε αυτό το διαγωνισμό είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα και ευχήθηκε καλή τύχη για τον επόμενο γύρο του διαγωνισμού.

Βύρων Βασιλειάδης

adv1.jpg

Φίλιππος Βασιλειάδης

adv2.jpg
 

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Οικονομία