Πολιτική

Δημήτρης Παπαδημούλης για Ευάγγελο Αντώναρο: Αν ήμουν εγώ αυτός που αποφασίζει ίσως να ήταν κάπως διαφορετικά

Δημόσια προτροπή απευθύνει ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης «να ακούσει η ηγεσία του κόμματος τα μηνύματα της κοινωνίας για συγκεκριμένες παρουσίες ή απουσίες στα ψηφοδέλτια», με φόντο την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στην Ανατολική Αττική.

Μιλώντας στο ρ/σ «Στο Κόκκινο», ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε πως «τα ψηφοδέλτιά μας έχουν εγκριθεί. Αν ήμουν εγώ αυτός που αποφασίζει ίσως να ήταν κάπως διαφορετικά, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το σημαντικό είναι να δώσουμε τη μάχη όλες και όλοι μας για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» και πρόσθεσε ότι «σε όσους έχουν διαφωνία για κάποια πρόσωπα που νιώθουν ότι δεν τους εκπροσωπούν έχω να πω να χρησιμοποιήσουν το όπλο τους, δηλαδή την ψήφο τους».

«Η, δε, ηγεσία του κόμματος να ακούσει τα μηνύματα της κοινωνίας για συγκεκριμένες παρουσίες ή απουσίες στα ψηφοδέλτια και να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές» συνέχισε ο κ. Παπαδημούλης.

Τέλος, «για όσους διαμαρτύρονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ για τα ψηφοδέλτιά μας, θα τους συμβούλευα να αφήσουν τις υποκρισίες, θυμίζοντας ότι συνεργάστηκαν με όλη τη ΝΔ επί της συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου. Τώρα έσταξε, δηλαδή, η ουρά του γαϊδάρου, με τον Ευάγγελο Αντώναρο;», κατέληξε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.


Εφ' όλης της ύλης στο Κόκκινο

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική