Πολιτική

Δομινική Παπαδοπούλου: Καταγγέλλει μηνύματα ότι «θα με σκοτώσουν» – Τι είπε για τη διαγραφή της από τους Σπαρτιάτες

Στην καταγγελία ότι ομάδα εθνικιστών απαίτησε και πέτυχε τη διαγραφή της από τους «Σπαρτιάτες» περίπου 10 ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου προχώρησε η υποψήφια του νεοεισελθόντος κόμματος στη Βουλή, Δομινική Παπαδοπούλου, υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε μηνύματα ότι θα την σκοτώσουν.

«Δέχθηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται “Αγνοί Εθνικιστές”, έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία και λέγανε “βίζιτα” και “πόρνη”» είπε αρχικά στον ΑΝΤ1 η Δομινική Παπαδοπουλου, η οποία έχει τηλεοπτικό παρελθόν με παρουσίες από το GNTM και το X-Factor μέχρι τα Παρατράγουδά της Αννίτας Πάνια.

Κατά την ίδια «υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση» της ομάδας αυτής στους «Σπαρτιάτες» για την απομάκρυνσή της από τα ψηφοδέλτια, προσθέτοντας ότι «εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctmr02fz0le9)

Ειδικά, δε, για την απόφαση του επικεφαλής των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα, ότι «δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της», η Δομινική Παπαδοπούλου είπε ότι «είχαν μία-μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν».

Η Δομινική Παπαδοπούλου

Για όσους την θυμούνται από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις η Δομινίκη είχε βρεθεί ως καλεσμένη στο παρελθόν στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN με τίτλο «Αννίτα Κοίτα», όπου έψαχνε… γαμπρό. Όπως δήλωνε τότε αναζητούσε άνδρα… χορηγό με κότερο, με πιστωτικές κάρτες και ανοιχτοχέρη.

Δείτε το απόσπασμα:


Όταν η Δομινίκη έψαχνε χορηγό στην Αννίτα | GNTM 5 | Επεισόδιο 3 (26/9/22) | Anekdota #gntmgr

Η ίδια είχε εμφανιστεί και στις οντισιόν του GNTM όπου στην πρώτη φάση πέρασε με τέσσερα “ναι” ωστόσο δεν συνέχισε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού:

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική