Πολιτική

Δυσφορία από το περιβάλλον Ανδρουλάκη για τα debate των υποψηφίων προέδρων του ΚΙΝΑΛ

«Προκαλεί έκπληξη η πρόταση παράλληλων ψηφιακών μονολόγων, χωρίς σαφείς κανόνες, με τον κάθε υποψήφιο να συμμετέχει από το σπίτι του», τονίζουν χαρακτηριστικά πηγές κοντά στον ευρωβουλευτή και υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος

Τη δυσφορία τους εκφράζουν πηγές κοντά στον υποψήφιο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, αναφορικά με το θέμα των debate και τις αντιστάσεις που κρατά η πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου.

Με νόημα σημειώνουν πως, «προκαλεί έκπληξη η πρόταση παράλληλων ψηφιακών μονολόγων, χωρίς σαφείς κανόνες, με τον κάθε υποψήφιο να συμμετέχει από το σπίτι του. Συνθήκες δηλαδή που υποβαθμίζουν την όλη διαδικασία, και δεν διευκολύνουν όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μια ζωντανή συζήτηση, όπως έγινε με επιτυχία το 2017».

Ακόμη τονίζουν πως «ο τρόπος διεξαγωγής των τηλεοπτικών αναμετρήσεων που είχε ακολουθηθεί στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του 2017 υπό την αιγίδα της επιτροπής Αλιβιζάτου είχε συμβάλει στην επιτυχία της όλης διαδικασίας. Είχαν δε, οι συζητήσεις εκείνες, υψηλή τηλεθέαση και συνέβαλαν στην μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές».

Επιπλέον, καταλήγουν λέγοντας ότι, «για το λόγο αυτό προτείναμε να ακολουθηθεί το ίδιο πλαίσιο, με 2 συζητήσεις στον Α’ γύρο μεταξύ όλων των υποψηφίων και 1 μεταξύ των 2 πρώτων ενόψει του Β’ γύρου, ώστε όλοι οι υποψήφιοι να έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις θέσεις τους για την παράταξη και τη χώρα».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική