Πολιτική

Είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Νεκτάριο Σαντορινιό

Τον Νεκτάριο Σαντορινιό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 51 του χρόνια νικημένος από την επάρατη νόσο, αποχαιρέτησαν σήμερα στη Ρόδο η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του.

Η κηδεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο κέντρο της Ρόδου, όπου παραβρέθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας.


Η Δωδεκάνησος αποχαιρετά σήμερα τον Νεκτάριο Σαντορινιό

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, τη Βουλή των Ελλήνων εκπροσώπησε ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Τασούλας και την κυβέρνηση ο υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κος Γιάννης Πλακιωτάκης.

Μεταξύ των πρώτων βουλευτών που έφθασαν στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ήταν οι πρώην υπουργοί Νίκος Παππάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Χρήστος Σπρίτρζης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλων κομμάτων, τους οποίος υποδέχθηκαν ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου κος Δημήτρης Γάκης και ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα κος Αποστολιδης.

Εκτός από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου που κατέφθασε στον Ιερό Ναό με τον κ. Πλακιωτάκη, παρέστησαν επίσης, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Αντώνης Καμπουράκης, αρκετοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπεριφεριάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς επίσης και δήμαρχοι από πολλά νησιά του νομού, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Σύμης κος Λευτέρης, Παπακαλοδούδας, πρώην Δήμαρχος Καλύμνου κος Γαλουζής, ο Δήμαρχος Νισύρου Χριστοφής Κορωναίος κ.α.

Επίσης όλοι οι βουλευτές Δωδεκανήσου: Ο Μάνος Κόνσολας, ο Βασίλης Υψηλάντης, ο Γιάννης Παπάς και η Μίκα Ιατρίδη, καθώς και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κος Παύλος Μαρινάκης.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική