Πολιτική

Εκλογές 2023: Άγριος τηλεοπτικός καβγάς Θεοδωρικάκου – Βαρεμένου για την αστυνομία

Πρωτοφανής ένταση στο στούντιο του Action 24 σημειώθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής για τις εκλογές της 21ης Μαΐου στην οποία είχαν κληθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Την ένταση πυροδότησε ο ισχυρισμός του κ. Βαρεμένου για την ύπαρξη μαφίας στην Ελληνική Αστυνομία, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να του απαντά ότι οι ισχυρισμοί του είναι ντροπιαστικοί, συκοφαντικοί και ψευδείς.

Για περίπου δύο λεπτά ακολούθησαν έντονες αντεγκλήσεις με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να ζητά να απαντήσει στον κ. Βαρεμένο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ότι δεν λέει ψέμματα…

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πίστευε πραγματικά κάτι από όλα αυτά θα είχε ειπωθεί κάτι στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Φτάσανε στο σημείο  να προβούν σε πράξεις επιζήμιες για το εθνικό συμφέρον στις Βρυξέλλες για να σταματήσουν τον φράχτη στον Έβρο. Όταν ο κ. Τσίπρας πήγε στο Βερολίνο κατασυκοφάντησε τις αρχές ασφαλείας της χώρας» ήταν η απάντηση που έδωσε τελικά ο κ. Θεοδωρικάκος στον κ. Βαρεμένο με την ένταση να συνεχίζεται στο στούντιο και μετά τη διακοπή της σύνδεσης.

Δείτε την αντιπαράθεση Θεοδωρικάκου – Βαρεμένου


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csjnl2lk3ll5)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική