Πολιτική

Εκλογές 2023, Αλέξης Χαρίτσης: «Απαίτειται μεγάλη σοβαρότητα» το σχόλιο για τη δήλωση Παπαδημούλη και το «πυρ ομαδόν» που ακολούθησε

Στην πρώτη του τοποθέτηση μετά τη δήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη που τον έχρισε «βοηθό» του Αλέξη Τσίπρα μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νάσο Ηλιόπουλο αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως η Ρένα Δούρου και ο Νίκος Παππάς, προχώρησε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Κληθείς στην ΕΡΤ να σχολιάσει τόσο τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα οσα ακούστηκαν για «ανοησίες» και «αηδιαστική δήλωση» ο κ. Χαρίτσης αφού είπε ότι «δεν συνηθίζω να σχολίαζω δηλώσεις άλλων και δη συντρόφων αγαπητών», στη συνέχεια συμπλήρωσε «βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, απαιτείται απο όλους μια πολύ μεγάλη σοβαρότητα».

«Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς και καμία και θα τη δώσουμε ενωμένοι όλοι μαζί. Αυτό που έχει σήμερα σημασία είναι να δώσουμε τη μάχη ενωμένοι για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» συμπλήρωσε ο κ. Χαρίτσης.

Δείτε το απόσπασμα στο 6:33 του βίντεο που ακολουθεί


O Αλέξης Χαρίτσης στην ΕΡΤ | 24/05/2023 | ΕΡΤ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε και για τη δήλωση Ξανθού και το θέμα ηγεσίας που έθεσε ο πρώην υπουργός Υγείας και απάντησε ότι «ο Ανδρέας Ξανθός μίλησε για ζητήματα στρατηγικής και ταυτότητας» ενώ σε νέα ερώτηση αν το θέμα ηγεσίας είναι ταμπού, είπε ότι «όλα τα ζητήματα βεβαίως θα συζητηθούν, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε και για τα λάθη και την ανάληψη ευθύνης».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική