Πολιτική

Εκλογές 2023 – Αντώναρος: Επιμένει πως «εμψύχωνε» τον ΣΥΡΙΖΑ κι ας έβλεπε την ήττα – «Δεν ξέρουν τι τους γίνεται!»

«Ξαναχτυπά» ο Ευάγγελος Αντώναρος, μετά τις δηλώσεις του το βράδυ της Τετάρτης όπου υποστήριξε ότι «έβλεπε» τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά δεν έλεγε τίποτα στην Κουμουνδούρου και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για να τους δίνει «ελπίδες».

H δήλωση αυτή του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατάφερε να εκλεγεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου, έγινε αντικείμενο σφοδρού σχολιασμού στο Twitter όπου «βαφτίζεται» Νοστράδαμος. Μετά τις αντιδράσεις ο ίδιος το μεσημέρι της Πέμπτης, έσπευσε να απαντήσει με ανάρτησή του στο Twitter υπογραμμίζοντας: «Ότι εμψύχωνα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τους αναποφασιστους συμπολίτες μας (εστω κι αν έβλεπα ένα μικρο προβαδισμα της ΝΔ) κάποιοι το θεωρούν μομφή. Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Δεν θα ανοίξω διάλογο με «ομάδες αλήθειας» και ανώνυμα τρολ. Ας γράφουν ο,τι θελουν. Οτι εμψύχωνα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τους αναποφασιστους συμπολίτες μας (εστω κι αν έβλεπα ένα μικρο προβαδισμα της ΝΔ) κάποιοι το θεωρούν μομφή. Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά» υπενθυμίζεται πως τόνισε ο Ευάγγελος Αντώναρος την τοποθέτησή του στο AtticaTV για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής συνεχίζοντας με την απάντησή του στο «γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες “πάτε καλά”;».

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, δεν έλεγε την αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες τοποθετήσεις του πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Αντώναρος έλεγε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».

Δείτε μερικά από τα tweets για τον Ευάγγελο Αντώναρο

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική