Πολιτική

Εκλογές 2023 – Απολαυστικό: Δείτε βίντεο με την Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει στην κουζίνα της να… τηγανίσουν τον Μητσοτάκη

Να… τηγανίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι ψηφοφόροι που θα πάνε στην κάλπη της 21ης Μαΐου ζητά η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών, Ελένη Αυλωνίτου, σε ένα… απολαυστικό βίντεο από την κουζίνα της, που ανέβασε στο TikTok.


Η Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ στο TikTok

Ζηλεύοντας, ίσως, τη… δόξα της Ρένας Δούρου, που πόζαρε πρόσφατα στη δική της κουζίνα, μπροστά από ένα γεμάτο ψυγείο, για να καταγγείλει την… ακρίβεια στην αγορά, η Ελένη Αυλωνίτου στέλνει το δικό της πολιτικό μήνυμα, με ένα βίντεο προορισμένο να γίνει «viral».

Με βραχνή φωνή (την οποία απέκτησε πρόσφατα, λέγοντας σε ανύποπτο χρόνο ότι την κοροϊδεύουν γι’ αυτό) η υποψήφια με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα εμφανίζεται να τηγανίζει με… σβηστό μάτι, αναδεύοντας κάτι απροσδιόριστο μέσα στο τηγάνι. «Δεν ξέρω αν ο Μητσοτάκης ξέρει να τηγανίζει» λέει, «πάντως εμάς τους Έλληνες μας τηγάνισε και από την καλή και από την ανάποδη».

«Παιδιά, στις 21 Μαΐου να πάτε να ψηφίσετε, για να τον τηγανίσουμε όλοι μαζί» καταλήγει, επιστρέφοντας στο τηγάνισμα με… σβηστό το μάτι της κουζίνας.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική