Πολιτική

Εκλογές 2023 – Δημοσθένης Βεργής: Δεν τύπωσα ψηφοδέλτιο, με ψήφισε κάποιος που έγραψε στο «λευκό» το κόμμα μου

Ως διαμαρτυρία χαρακτήρισε την κάθοδό του χωρίς ψηφοδέλτια ο Δημοσθένης Βεργής, ο οποίος στις εκλογές της Κυριακής πήρε μόνο μια ψήφο προκαλώντας σχόλια στο Twitter.

«Εγώ έκανα μια διαμαρτυρία γιατί είμαι τόσα χρόνια οικολόγος. Οι άλλοι ήταν μούφες που λέει και ο Κουτσούμπας που και αυτός είναι μούφα» είπε αρχικά ο Δημοσθένης Βεργής μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο ΟΡΕΝ.

Αφού είπε για τον εαυτό του ότι «είμαι ο αρχαιότερος μη κυβερνητικός πολιτικός, είμαι η ιστορίας της χώρας, κατέχω τους πάντες», στη συνέχεια ο Δημοσθένης Βεργής έκανε λόγο για «ρύπανση με τα ψηφοδέλτια. Κατάφερε να κάνει ο Μητσοτάκης ηλεκτρονική τη μισή κατάσταση. Του συνιστώ να κάνει ό,τι και οι ευρωπαίοι, εμείς δεν είμαστε Τουρκία με τον πάκο τα χαρτιά».

Όσον αφορά, δε, το πώς κατάφερε να μετρηθεί μια ψήφος για το κόμμα του «Δημοσθένης Βεργής ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ» είπε ότι «δεν τύπωσα ψηφοδέλτια, αλλά οι ψηφοφόροι έχουν δικαίωμα να γράψουν σε λευκό χαρτί ένα κόμμα και αυτό το μέτρησε ο δικαστικός αντιπρόσωπος».

Αποκάλυψε, τέλος, ότι «ψήφισα Μητσοτάκη και έβαλα τέσσερις σταυρούς γιατί είναι ο πιο μορφωμένος και άξιος, το ίδιο έκανα και το 2019» και προανήγγειλε ότι «θα κατέβω ξανά υποψήφιος και στις επόμενες εκλογές. Πάλι χωρίς ψηφοδέλτια. Τι να πάρω 15.000-20.000 ψήφους; Μήπως αφαιρέσω από τον Μητσοτάκη…»


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cstdf6ummcll)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική