Πολιτική

Εκλογές 2023: Έφτασε στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς έφτασε πριν λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν αναμονή το κλείσιμο της κάλπης στις 19:00, αλλά και των πρώτων exit poll.

Mε τα στοιχεία ως τις 16:30 η συμμετοχή στην κάλπη ανέρχεται στο 48,76% σύμφωνα με τα στοιχεία από 17.548 εκλογικά τμήματα σε σύνολο 21.467, ήτοι ποσοστό 81,7 %, κάνοντας χρήση του Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (SRT) της SingularLogic. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Υπουργείο Εσωτερικών η συμμετοχή ίσως ξεπεράσει τα νούμερα του 2019. Τότε, τον Ιούλιο του 2019 η συμμετοχή ήταν στο 57,78%.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος νωρίτερα σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε ένα βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, τονίζοντας ότι ο λαός ψηφίζει σήμερα για το μέλλον του.

Το βίντεο είναι ένα απόσπασμα των δηλώσεων του πρωθυπουργού μετά την άσκηση των εκλογικών του δικαιωμάτων, το πρωί της Κυριακής.

Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Και σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Για καλύτερους μισθούς, περισσότερες…

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Sunday, May 21, 2023

«Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Και σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Για καλύτερους μισθούς, περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Για ένα πιο αποτελεσματικό ΕΣΥ, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία πατρίδα πιο ισχυρήKαλή ψήφο σε όλες και όλους!», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς, παρέα με την κόρη του Δάφνη και τον γιο του Κωνσταντίνο.


Εκλογές 2023 - To αστείο Μητσοτάκη στο γιο του που καθυστερούσε στο παραβάν

Ο γιος του Κωνσταντίνος, καθυστέρησε μέχρι να ολοκληρώσει τη διαδικασία στο παραβάν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αστειεύτηκε μαζί του.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csrsgj1g3y1l)

«Ελπίζω να σκέφτεται μόνο ποιους σταυρούς θα βάλει», σχολίασε χαριτολογώντας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική