Πολιτική

Εκλογές 2023 – Ελένη Χρονοπούλου: Ευχαριστώ τον Ανδρουλάκη, η απόφαση της μεγάλης αλλαγής είναι στο χέρι μας

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη για την υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ευχαρίστησε με ανάρτησή της στο Facebook η Ελένη Χρονοπούλου.

Η Ελένη Χρονοπούλου η οποία βρέθηκε στη τρίτη θέση του ψηφοδελτίου εκπροσωπώντας τον απόδημο Ελληνισμό τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «το ψηφοδέλτιο ενώνει τις γενιές, τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους που θεμελιώνουν μια νέα σχέση ελπίδας με την ελληνική κοινωνία. Χτίζει μια γέφυρα ανάμεσα στην εμπειρία και την ανανέωση. Κυρίως όμως ενώνει τους εκπροσώπους της γενιάς των διαδοχικών κρίσεων, αυτούς που έφυγαν, με αυτούς που έμειναν».

«Η απόφαση της μεγάλης αλλαγής είναι στο χέρι μας» πρόσθεσε.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη για τη μεγάλη τιμή να δώσω τη μάχη των εθνικών εκλογών από το…

Posted by Eleni Chronopoulou on Saturday, April 29, 2023

Αναλυτικά η ανάρτησή της

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη για τη μεγάλη τιμή να δώσω τη μάχη των εθνικών εκλογών από το ψηφοδελτίο Επικράτειας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Το ψηφοδέλτιο ενώνει τις γενιές, τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους που θεμελιώνουν μια νέα σχέση ελπίδας με την ελληνική κοινωνία. Χτίζει μια γέφυρα ανάμεσα στην εμπειρία και την ανανέωση. Κυρίως όμως ενώνει τους εκπροσώπους της γενιάς των διαδοχικών κρίσεων, αυτούς που έφυγαν, με αυτούς που έμειναν. Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι η νέα γενιά, εντός και εκτός συνόρων, είναι η μεγάλη προστιθέμενη αξία του ελληνισμού.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να διασφαλίσει ένα πιο ισχυρό κοινωνικό κράτος και μια δίκαιη οικονομική ανάπτυξη. Στις 21 Μαΐου κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Για να διαμορφώσουμε μια καθημερινότητα στην οποία δεν επιβιώνουμε απλά αλλά μας επιτρέπεται να δημιουργούμε.

Η απόφαση της μεγάλης Αλλαγής είναι στο χέρι μας».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική