Πολιτική

Εκλογές 2023: «Ελλάδα #μεΠΑΣΟΚ» – Το νέο σποτ της προεκλογικής καμπάνιας

Την ποπ διάσταση του ΠΑΣΟΚ, που συχνά γίνεται meme στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φέρνει μπροστά η Χαριλάου Τρικούπη, στην προεκλογική του καμπάνια.

Σε αυτή την προσπάθεια, βασικός στόχος είναι προσέγγιση των νέων ψηφοφόρων, μια δεξαμενή που το ΠΑΣΟΚ φιλοδοξεί να προσελκύσει, όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και στην κάλπη.


Ελλάδα #μεΠΑΣΟΚ - Ελλάδα με αξιοκρατία, αξιοπιστία και προοπτική

Η Ελλάδα #με ΠΑΣΟΚ, όπως έχει ονομαστεί η ψηφιακή καμπάνια, απευθύνεται στη νέα γενιά. Σε αυτή, γίνεται μια κωδικοποίηση των προτάσεων του κόμματος στους τομείς που αφορούν τις νεαρότερες ηλικίες, όπως είναι η εργασία, η παιδεία και η κοινωνική κατοικία.

Το σποτ, διάρκειας κάτω του ενός λεπτού, ξεκινά με τα δημοφιλή meme του ΠΑΣΟΚ, που δείχνουν ότι επί εποχής της «πράσινης» διακυβέρνησης τα πράγματα ήταν καλύτερα. Σημειώνεται, ότι σε αυτή την δημοφιλία του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε πριν από λίγο καιρό σε μια από τις ομιλίες του στο Αγρίνιο και ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης. Επικαλέστηκε γνωστές σειρές που αναπολούν το ΠΑΣΟΚ και τα «ωραία χρόνια». Όπως είχε πει τότε, «έχουμε χρέος τα “ωραία χρόνια” της δικαιοσύνης, της προοπτικής και της ελπίδας να ξαναγίνουν πραγματικότητα».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική