Πολιτική

Εκλογές 2023 – «Φωνή Λογικής» – Νέο κόμμα από τη Λατινοπούλου με μανιφέστο κατά της… μαύρης Κλεοπάτρας – Δείτε βίντεο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά το «φρένο» που έβαλε ο Άρειος Πάγος στην κάθοδο του κόμματός της στις εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε την μετανομοσία του κόμματος που είχε ιδρύσει («ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ») σε «Φωνή Λογικής». Πρόκειται για τον πολιτικό σχηματισμό με τον οποίο θα λάβει μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν και πάλι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπως άλλωστε είχε γίνει και την προηγούμενη φορά όταν και ανακοίνωσε τη δημιουργία του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ». Μάλιστα το σύνθημα που λανσάρει η κυρία Λατινοπούλου είναι «Φωνή Λογικής απέναντι στην παράνοια της νέας εποχής».

Μεταξύ άλλων στο μανιφέστο της λέει πως «δεν θα αφήσουμε τη χώρα έρμαιο ανάμεσα σε ακροαριστερά, αριστερά και κεντροαριστερά κόμματα, ετερόκλητες συμμαχίες, κηραλοιφές ή χριστέμπορους». Ακολούθως σημειώνει πως πρέπει να επικρατήσει η λογική  «στην οικονομία, την εκπαίδευση, την υγεία, την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, την πάταξη του λαθρομεταναστευτικού, την εκπαίδευση των σωμάτων ασφαλείας, τη νέα γενιά, την εργασία».

Επιπλέον προσθέτει ότι «δεν είναι λογικό να υπάρχει γονέας 1 και 2, όπως επίσης «λαθρομετανάστες», ενώ συμπληρώνει ότι «δεν είναι λογικό να διδάσκονται στα σχολεία ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Δεν είναι λογικό να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια. Δεν είναι λογικό η Κλεοπάτρα να είναι μαύρη επειδή έτσι θέλει το NETFLIX. Φανταστείτε δηλαδή τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να τον έπαιζε ο Σταλόνε τι θα γινόταν».

Στο μανιφέστο της γίνεται αναφορά στους «μπαχαλάκηδες», και στην υγειονομική περίθαλψη. «Αλλά δεν είναι και λογικό να μη τηρούνται οι νόμοι. Δεν είναι λογικό να έχουμε τριτοκοσμικά πανεπιστήμια και να είναι έρμαια μπαχαλάκηδων.Δεν είναι λογικό να μοιράζονται επιδόματα ζητανιάς αντί θέσεων εργασίας. Δεν είναι λογικό να θελουμε βύσμα για να νοσηλευθούμε αξιοπρεπώς σε τριτοκοσμικά νοσοκομεία. Δεν είναι λογικό να σπαταλάνε εκατομμύρια σε έργα βιτρινας για να έχουν να τρώνε φίλοι και κολλητοί της εκάστοτε κυβέρνησης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AΑνfroditi Latinopoulou (@a.latinopoulou)

Αναλυτικά το νέο μανιφέστο της Αφροδίτης Λατινοπούλου:

Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό. Ακριβώς αυτό ισχύει και με την προσπάθειά μας. Απαγορεύοντας την συμμετοχή μας στις πρόσφατες εκλογές νομίζανε πως θα μας κάμψουν, θα μας λυγίσουν ή θα μας σπάσουν. Μαντέψτε. Κάνανε λάθος. Όχι μόνον δεν σπάσαμε αλλά είμαστε εδώ πιο αποφασισμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ.

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην λάβουμε μέρος στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και να αφήσουμε τη χώρα έρμαιο ανάμεσα σε ακροαριστερά, αριστερά και κεντροαριστερά κόμματα, ετερόκλητες συμμαχίες, κηραλοιφές ή χριστέμπορους.

Αλλάξαμε όνομα και σήμα, πλέον είμαστε το κόμμα της ΦΩΝΗΣ της ΛΟΓΙΚΗΣ, το κόμμα που αντιδρά σε κάθε τι το παράλογο, σε κάθε αδικία, σε κάθε προσπάθεια να σας παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο και είναι εδώ για να επαναφέρει τα ταραγμένα νερά της εποχής μας, σε ηρεμία για να επικρατήσει η κοινή λογική που και υπάρχει και είναι απαραίτητη για τη συνοχή και την πρόοδο μιας κοινωνίας.

Η κοινή λογική τείνει να εξαφανιστεί χρόνο με το χρόνο, καθώς η νέα τάξη επιδιώκει την ανούσια πολιτική κορεκτίλα, τα νέα ήθη στις σχέσεις των ανθρώπων, την κυριαρχία των ΛΟΑΤΚΙ απλά και μόνο λόγω διαφορετικότητας (λες και δεν είμαστε όλοι διαφορετικοί μεταξύ μας) την αλλαγή στην παιδεία με νέες θρησκευτικές συνήθειες και ιστορικές αναλήθειες.

Η λογική πρέπει να επικρατήσει στην οικονομία, την εκπαίδευση, την υγεία, την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, την πάταξη του λαθρομεταναστευτικού, την εκπαίδευση των σωμάτων ασφαλείας, τη νέα γενιά, την εργασία και κάθε τομέα που αφορά την καθημερινότητα του Έλληνα και της Ελληνίδας. Κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο συζητάμε μεταξύ μας ότι δεν είναι λογικα όσα συμβαίνουν.

Δεν είναι λογικό να υπάρχει γονέας 1 και 2. Δεν είναι λογικό να γεμίζουμε λαθρομετανάστες που τους ταΐζουμε με τους φόρους μας επιδόματα και τους αφήνουμε να επιβάλλονται σε ολοένα και περισσότερες περιοχές. Δεν είναι λογικό να τους βαφτίζουμε πρόσφυγες όταν έρχονται από μη εμπόλεμες ζώνες.

Δεν είναι λογικό να διδάσκονται στα σχολεία ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Δεν είναι λογικό να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια. Δεν είναι λογικό η Κλεοπάτρα να είναι μαύρη επειδή έτσι θέλει το NETFLIX. Φανταστείτε δηλαδή τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να τον έπαιζε ο Σταλόνε τι θα γινόταν.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική