Πολιτική

Εκλογές 2023 – Γεράκης (Marc): Δεν αποκλείεται θρίλερ όσον αφορά τον αριθμό των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο θρίλερ όσον αφορά τον αριθμό των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή αλλά και το ποια θα είναι αυτά. Αυτή την άποψη εξέφρασε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Θωμάς Γεράκης, διευθύνων σύμβουλος της MARC. 

Σύμφωνα με τον κ. Γεράκη μόλις κλείσουν οι κάλπες, δηλαδή στις 19:00 το απόγευμα, θα έχουμε εικόνα από το 80% των exit polls και μέχρι τις 20:00 θα έχουμε το 100% του αποτελέσματος.

Αναφορικά με την συμμετοχή, τόνισε ότι «με βάσει τα δικά μας στοιχεία, δεν μπορούμε να διακρίνουμε μεγάλες αλλαγες στην συμμετοχή». «Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι εκπλήξεις είναι ένα στοιχείο της βραδιάς. Το ενδιαφέρον δεν θα μπνοπωλήσουν το πρώτο και το δεύτερο κόμμα, θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα μικρότερα κόμματα», συμπλήρωσε ο κ. Γεράκης.


Θωμάς Γεράκης- Marc

Το ζήτημα σχετικά με το «πόσα κόμματα θα μπουν στην Βουλή» έχει απασχολήσει πολύ τις τελευταίες ημέρες και όπως ανέφερε ο Θωμάς Γεράκης, ήταν ένας γρίφος καθώς αρκετά ήταν τα κόμματα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήταν πολύ κοντά στο ποσοστό που χρειάζεται για την είσοδό τους στην Βουλή.

«Ανιχνεύουμε ένα ποσοστό πολιτών που δεν ψήφισε την προηγούμενη φορά και ψηφίζει τώρα», υπογράμμισε ακόμη και συμπλήρωσε ότι  θα βγουν πολλά στοιχεία σχετικά με το επάγγελμα, το φύλο την ηλικία αλλά και άλλες παραμέτρους των ψηφοφόρων.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική