Πολιτική

Εκλογές 2023, Γιώργος Τσίπρας: Δεν είχαμε άδικο με την «μικρή Μαρία» – Επικοινωνιακά μας έκανε κακό

Ως υπαρκτό αντιμετώπισε το θέμα της «μικρής Μαρίας» στον Έβρο ο εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι το Der Spiegel που το ανέδειξε, ανακάλεσε το επίμαχο δημοσίευμα, εκτιμώντας, πάντως, ότι έκανε επικοινωνιακά κακό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ για το αν το θέμα της «μικρής Μαρίας» έκανε καλό ή κακό στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε «από πλευράς επικοινωναικής διαχείρισης μας έκανε κακό, επί της ουσίας δεν είχαμε άδικο».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Τσίπρας «ο ίδιος ο κ. Μηταράκης είχε αναδείξει το θέμα αλλά αντί να το πληρώσει εκείνος, το πληρώσαμε κυρίως εμείς».

Δείτε την απάντηση του Γιώργου Τσιπρα για την «μικρή Μαρία» από το 5:35 του βίντεο


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csv5cts6j4jd)

Επικοινωνιακό κατά τον Γιώργο Τσίπρα είναι και το πρόβλημα με τον φράχτη στον Έβρο για τον ΣΥΡΙΖΑ επιμένοντας ότι «η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη είναι ολόσωστη. Είναι σόου αυτό με τον φράχτη δεν είναι ζήτημα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας. Ακόμα και στο θέμα της μεταναστευτικής πολιτιιής είναι ένα από τα 10 εργαλεία».

Στην ερώτηση, τέλος, αν ήταν λάθος το άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής λίγο πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφού είπε ότι «σε ό,τι αφορά τους ψηφοφόρους που όλοι ξέρουμε πού πηγαν και ήταν κακό, θα ήταν καλό ένα κομμάτι που δεν ήταν φασίστες να κερδηθούν από δημοκρατικές δυνάμεις».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική