Πολιτική

Εκλογές 2023: Η Ραλλία Χρηστίδου ανάρτησε φωτογραφία της στο Instagram – «Δεν έχω κοιμηθεί ούτε λεπτό»

Η ενσωμάτωση των εκλογικών τμήμάτων έχει φτάσει πλέον στο 99,68%, ωστόσο η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό (40,79%) υπερδιπλάσιο του ΣΥΡΙΖΑ που καταρρέει στο 20,07% έχει φανεί από χθες

Όσο σαρωτική είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας, άλλο τόσο συντριπτική είναι και η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως σημειώνουν αναλυτές από χθες το απόγευμα μετά τα πρώτα αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ.

Την εικόνα αυτή επιχείρησε να σχολιάσει η Ραλλία Χρηστίδου με μια φωτογραφία της στο Instagram. Συγκεκριμένα, η βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών που έλαβε 13.461 ψήφους ανάρτησε στα social media μια εικόνα για να δείξει την κούρασή της, καθώς όπως είπε δεν κοιμήθηκε ούτε λεπτό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό. Λυπάμαι που 4 χρόνια δεν μπόρεσα να συνδράμω περισσότερο στον συλλογικό μας στόχο, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας οραματιζόμενη ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνική πλειοψηφία.

Ωστόσο απευθυνόμενη σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους ξανά κατατάσσοντας με στη 2η θέση σε προτίμηση ψήφων στο Β3 Νότιο Τομέα τους λέω ότι θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο εντός και εκτος των τοιχών με περισσότερη δύναμη, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και συντροφικότητα».

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Rallia Christidou Official (@rallia_)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική