Πολιτική

Εκλογές 2025 – Και επισήμως το ΜεΡΑ25 λέει «να μας κοπεί το χέρι» παρά να κάνουμε χειραψία με Μητσοτάκη

Συνέχεια στην αγενή στάση που επέδειξαν μέλη του τα οποία δεν έδωσαν το χέρι τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν αυτός το έτεινε για χειραψία κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Κυψέλη δίνει το ΜεΡΑ25, προσφέροντας και επίσημη κάλυψη δια του εκπροσώπου του κόμματος.

Σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΜεΡΑ25, Έρικ Έντμαν, όχι μόνο λέει «όχι» σε χειραψία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά κάνει και hashtag #Να_μας_κοπεί για να καλύψει πλήρως τις συντρόφισσες του.

Τη στάση αυτή είχε προδιαγράψει νωρίτερα σήμερα η υποψήφια βουλευτής του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη Μαριάννα Τσίχλη, η οποία σε δική της ανάρτηση έγραψε «πολύ σωστά έπραξαν οι συντρόφισσες» για όσα συνέβησαν στην Κυψέλη.

Η απρεπής κίνηση μελών του ΜεΡΑ25 να μην δώσουν το χέρι τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε το Σάββατο το μεσημέρι όταν εκείνος σε μια επίδειξη πολιτικού πολιτισμού πήγε να τους χαιρετήσει και εκείνα όχι μόνο δεν έτειναν το χέρι τους αλλά ένα εξ αυτών ακούστηκε να λέει προς τον πρωθυπουργό «να μου κοπεί το χέρι».

«Ετσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό» σχολίασε τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αντίθετα με ό,τι συνέβη στο εκλογικό περίπτερο του ΜεΡΑ25, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτισε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τους είπε αστειευόμενος «καλή επιτυχία δεν μπορώ να ευχηθώ, αλλά μπορώ να πω καλημέρα. Καλές εκλογές να έχουμε», ένα μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε «πολιτικός πολιτισμός» με τον πρωθυπουργό να λέει χαμογελώντας «έτσι πρέπει. Να είστε καλά γεια σας».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική