Πολιτική

Εκλογές 2023 – Καρφί Μητσοτάκη σε Τσίπρα: «Κερδίζεις, μένεις -χάνεις, φεύγεις»

Την ευκαιρία να «καρφώσει» τον Αλέξη Τσίπρα άδραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συζήτησης με θέμα «Για τις πόλεις που θέλουμε» είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Πιο συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Παπαστεργίου ενώ παρουσίαζε μία εφαρμογή που δείχνει ποια γήπεδα μπάσκετ ή ποδοσφαίρου είναι διαθέσιμα ώστε να τα κλείνουν τα παιδιά και να μην περιμένουν ανέφερε χαρακτηριστικά πως «εμείς όταν παίζαμε μπάσκετ στην Αμερική είχαμε έναν κανόνα. Κερδίζεις μένεις, χάνεις φεύγεις. Κερδίζεις παίζεις. Μπαίνει ο επόμενος».

Αναλυτικά ο διάλογος με το «καρφί» Μητσοτάκη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπαστεργίου: Αυτοί οι δύο υπέροχοι «τύποι» και κλείνουμε, είναι οι αδερφοί Καραθώνοι, οι οποίοι γυρίσαν στα Τρίκαλα και αποφάσισαν να κάνουν μία εταιρεία παραγωγής λογισμικού.

Κάποια από τα προγράμματα που έχουμε στο Δήμο μας, αυτό το πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα που βοηθάει τα παιδιά να κλείνουν γήπεδο για μπάσκετ, τένις, τα γήπεδα που θέλεις να περιμένεις. Αντί να κάθεσαι να περιμένεις, λοιπόν, πας στο γήπεδο μπάσκετ εδώ και λες ότι θέλω να κλείσω σήμερα ή αύριο Παρασκευή και πας και παίζεις χωρίς να περιμένεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εμείς πρέπει να σου πω ότι όταν παίζαμε μπάσκετ στην Αμερική, και πηγαίναμε και παίζαμε σε γήπεδα, υπήρχε ένας κανόνας μόνο. Τότε δεν είχαμε τέτοιες τεχνολογίες, όχι. «Κερδίζεις, μένεις».

Δημήτρης Παπαστεργίου: Σωστό, σκληρό.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Χάνεις φεύγεις, κερδίζεις μένεις». Ο επόμενος.

Δημήτρης Παπαστεργίου: Πρόεδρε, βλέπω να μένεις Πρόεδρε. Τελευταία ερώτηση από τον Γιάννη.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική