Πολιτική

Εκλογές 2023: Καβγάς Βαρουφάκη με δημοσιογράφο – «Είσαι φερέφωνο», «Κατάντια να μου επιτίθεστε προσωπικά»

Καβγά μέσω Twitter έστησαν ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού StatusFM Βιργινία Δημαρέση με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους σε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής ενόψει των εκλογών, στη διάρκεια της οποίας ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 επιτέθηκε και στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μετά τη συνέντευξη την πρώτη κίνηση έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος χαρακτήρισε «φερέφωνο» την δημοσιογράφο προσθέτοντας ότι «τα χειρότερα έπονται».

«Η χυδαιότητα της Δεξιάς & των φερέφωνων άρχισε να φαίνεται μέσα από το αφήγημα “τραγωδία ήταν αλλά τι να κάνουμε, οι Φράχτες και τα pushback είναι αναγκαία για την εθνική ασφάλεια”. Αν κρίνω από τη στάση φερέφωνου που μου πήρε συνέντευξη μόλις στο Status FM, τα χειρότερα έπονται» έγραψε ο γραμματέας του ΜεΡΑ25.

«Θα περίμενα τουλάχιστον να μου κάνετε tag, αλλά τελικά περίμενα λάθος. Οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου, ήταν αδικαιολόγητες. Όλη η συνέντευξη θα ανεβεί σε λίγο. Καλημέρα κ. @yanisvaroufakis» απάντησε η Βιργινία Δημαρέση.

Τη σκυτάλη πήρε ο εκπρόσωπος τύπου του ΜεΡΑ25, Έρικ Έντμαν, ο οποίος ήρθε στην επικαιρότητα όταν ανέλυε το «σχέδιο Δήμητρα», ο οποίος έκανε λόγο για «κατάντια» και «ξέπλυμα».

«Ξέρετε τι πάει να πει κατάντια; Να ξεκινάς μια συνέντευξη μιλώντας για “μαύρη μέρα” και στην αμέσως επόμενη πρόταση να ξεμπλένεις τις πολιτικές και τους πολιτικούς που οδήγησαν στη μαύρη μέρα. BTW, το απόλυτο litmus test κρυφό-ακροδεξιάς είναι αν θα σε κάνει retweet ο @AdonisGeorgiadi . Συγχαρητήρια, περάσατε» έγραψε ο εκπρόσωπος τύπου του ΜεΡΑ25.

https://twitter.com/edmantweet/status/1669250339994845185

«Κατάντια είναι να μου επιτίθεστε και πάλι προσωπικά, χαρακτηρίζοντας με ως κρυφό Ακροδεξιά. Γιατί δεν έχετε επιχειρήματα. Συνεχίστε κύριοι, ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Αν δεν πήρατε το μήνυμά σας στην κάλπη της 21ης Μαΐου, έρχονται οι κάλπες της 25ης Ιουνίου. Καλημέρα» απάντησε για δεύτερη φορά στο ΜεΡΑ25 η δημοσιογράφος του StatusFM.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική