Πολιτική

Εκλογές 2023 – Κώστας Μάρκου: «Ροζ κλειδαρότρυπα» και «κουτσομπολιό» για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση Γεωργουλή

Για «κουτσομπολιό» και «ροζ κλειδαρότρυπα» έκανε λόγο ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου αναφερόμενος στην ερευνώμενη καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση κατά του πρώην ευρωβουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Γεωργούλη.

Η τοποθέτηση έγινε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» και παρά τις διευκρινίσεις των παρουσιαστών Χριστίνας Βίδου και Κώστα Παπαχλιμίντζου ότι η υπόθεση ερευνάται από την βελγική δικαιοσύνη και δεν αποτελεί κουτσομπολιό, ο κ. Μάρκου επέμεινε στην άποψή του κατά τη συζήτηση παρουσία και του διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού.

Ο διάλογος έχει ως εξής:

Κ. Μάρκου: Η πρώτη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι επιτέλους έχει έρθει η συζήτηση στα προγράμματα. Θυμάστε ότι η συζήτηση πριν από 10 -15 ημέρες ήταν επιπέδου κουτσομπολιού, παρελθοντολογίας και ροζ κλειδαρότρυπας
Κ. Παπαχλιμίντζος: Αν εννοείτε την υπόθεση Γεωργούλη η αναφορά σας είναι φάουλ

Κ. Μάρκου: Βεβαίως ήταν η συζήτηση σε επίπεδο κουτσομπολιού
Κ. Παπαχλιμίντζος: Είναι κουτσομπολιό η καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης;

Ν. Ρωμανός: Ροζ συζήτηση οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση που διερευνώνται από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο;
Κ. Μάρκου Η συζήτηση την έχουμε φέρει σε επίπεδο προγραμμάτων και αυτό αποδεικνύεται από τον πανικό της ΝΔ.

Κ. Παπαχλιμίντζος: Είναι προσβλητικό να το λέτε αυτό για γυναίκες
Χρ. Βίδου: Για τον οποιοδήποτε είναι προσβλητικό

Η συζήτηση επανήλθε στις αναφορές του κ. Μάρκου στο τέλος της συνέντευξης με την κυρία Βίδου να ρωτά τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αν νιώθει την ανάγκη να ανακαλέσει.

«Μίλησα για την συζήτηση που εξαπολύθηκε μέσα από συγκεκριμένα κέντρα. Που έχει να κάνει και με την εμφάνιση της καταγγέλλουσας και με την δημοσιοποίηση του ονόματός της η οποία προς τιμή της σε μια τηλεοπτική εκπομπή κράτησε εξαιρετικά ειλικρινά αξιοπρεπή στάση. Η αξιοπρεπής στάση αυτή από τα υποκέντρα της ΝΔ ήταν ροζ σκανδαλολογία» είπε ο κ. Μάρκου.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική