Πολιτική

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Live η διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού

Διακαναλική συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχωρεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Δείτε live


Διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη

Με το δημοσκοπικό προβάδισμα της ΝΔ να αυξάνει συνεχώς έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποτυπώνεται και στην μέτρηση της Marc που παρουσιάζει το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιμείνει στη στρατηγική της θετικής ατζέντας έναντι της όξυνσης και θα καλέσει τους πολίτες να συγκρίνουν τα λόγια και τις πράξεις της δικής του κυβέρνησης σε σχέση με τα έργα και τις υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο 2015- 19.

Ο πρωθυπουργός θα εστιάσει στα ζητήματα της οικονομίας, της ανάπτυξης, της μείωσης των ανισοτήτων και της γεωπολιτικής ασφάλειας επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη διατήρησης συνθηκών σταθερότητας.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ερωτηθεί για τις εκλογές που διεξάγονται στην Τουρκία και για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, την σκανδαλώδη σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη από τις αλβανικές αρχές αλλά και για την στρατηγική του ΠΑΣΟΚ να γκρεμίσει κάθε γέφυρα συνεννόησης.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική