Πολιτική

Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Βόλτα με selfies στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρίσκεται στην πόλη για την προγραμματισμένη του ομιλία το απόγευμα στο Παλέ ντε Σπορ, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο πρωθυπουργός περπάτησε από τον υπό κατασκευή σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης, που επισκέφθηκε νωρίτερα, στην πλατεία Αριστοτέλους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας του χαιρετούσε ευδιάθετος τον κόσμο που τον πλησίαζε για να βγουν φωτογραφίες και να του ευχηθούν «καλή επιτυχία» στις επερχόμενες εκλογές.

Ο πρωθυπουργός μίλησε με καταστηματάρχες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ έκανε στάση στο προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας και χαιρέτησε τον κόσμο που βρίσκονταν εκεί. Επιπλέον, σταμάτησε έξω από το κινηματοθέατρο «Ολύμπιον» και συνομίλησε για λίγο με στελέχη του κόμματος που απολάμβαναν τον καφέ τους.


mitsotakis_thessaloniki__2_


mitsotakis_thessaloniki__3_


mitsotakis_thessaloniki__4_

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκλήρωσε τη βόλτα του στην πλατεία Αριστοτέλους σταματώντας για φαγητό με την οικογένειά του σε γνωστό ταχυφαγείο.


mitsotakis_thessaloniki__5_


mitsotakis_thessaloniki__6_


mitsotakis_thessaloniki__7_


mitsotakis_thessaloniki__8_


mitsotakis_thessaloniki__9_


mitsotakis_thessaloniki__1_

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική