Πολιτική

Εκλογές 2023 – Μάντζος σε Τσαπανίδου: «Λυπούμαστε που δεν ήρθαμε να συλλυπηθούμε το ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου»

Όσο οδεύουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, η πολιτική κόντρα φουντώνει και τα αίματα φαίνεται να έχουν ανάψει για τα καλά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Ο Δημήτρης Μάντζος και η Πόπη Τσαπανίδου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Η Ελλάδα αποφασίζει» στο ΣΚΑΪ χθες και διασταύρωσαν τα ξίφη τους μια εβδομάδα λίγο πριν τις επερχόμενες κάλπες. Ανάμεσα σε όσα είπαν ξεχώρισε η ατάκα που υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ προς την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ πως «λυπούμαστε που δεν ήρθαμε να σας συλλυπηθούμε», όταν η κ. Τσαπανίδου του είπε «Δεν είναι δυνατόν να χαίρεστε που χάνει ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά ο διάλογός τους

Πόπη Τσαπανίδου: Δεν είναι δυνατόν να χαίρεστε που χάνει ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα του προοδευτικού χώρου, όταν βλέπει μία τέτοια ανάκαμψη της δεξιάς, δεν είναι δυνατόν να πανηγυρίζει για μικρή αύξηση.

Δημήτρης Μάντζος: Είναι η τρίτη φορά που συναντιόμαστε στο πολιτικό πάνελ κ. Τσαπανίδου και θα σας πω ότι λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να έρθουμε να συλλυπηθούμε το ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, αλλά προσπαθήσαμε να χαρούμε και δεν πήραμε την άδεια του κ. Τσίπρα.

Πόπη Τσαπανίδου: Μαύρο το χιούμορ σας αλλά εν πάση περιπτώσει.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cteewtdqysvt)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική