Πολιτική

Εκλογές 2023: Με ηθοποιούς, δημοσιογράφους και στελέχη του ΚΚΕ γευμάτισε ο Κουτσούμπας

Στιγμές χαλάρωσης, μια μέρα πριν τις εκλογές,  με στελέχη του κόμματος, φίλους, συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, πολιτικούς συντάκτες μοιράστηκε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα, περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος.


Δ. Κουτσούμπας στην Καλογρέζα: Κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης

Χαλαρός και ευδιάθετος ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμβολή τους στην εκλογική μάχη, εξέφρασε την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα, για ένα δυνατό ΚΚΕ παρακαταθήκη για τους αγώνες, που όπως τόνισε, συνεχίζονται έτσι κι αλλιώς από Δευτέρα


koutsoumpas


rantoukoutsoumpas


stikoudikoutsoumpas

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η Κατερίνα Στικούδη, της οποίας ο σύζυγος, Βαγγέλης Σερίφης κατεβαίνει στον Δυτικό Τομέα Αθηνών υποψήφιος. Επίσης ήταν οι Γ. Μαργαρίτη, Δ. Τσακνή, Π. Θαλασσινό, Β. Κορακάκη, Μ. Ανδρουλιδάκη, Θ. Παπαδόπουλο, Ελένη Γερασιμίδου, Αντ. Ξένο, Αγγελική Ξένου, Π. Ορκόπουλο με τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου, τον μουσικό και ενορχηστρωτή Γιάννη Παπαζαχαριάκη, την Έρη Ρίτσου, την Σεμίνα Διγενή, την Λιάνα Κανέλλη, την Ελένη Ράντου, τον Β. Σερίφη και την Κατερίνα Στικούδη.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική