Πολιτική

Εκλογές 2023: Μήνυση του ΣΥΡΙΖΑ για το τρολάρισμα με τα ψηφοδέλτια και τον Κατρούγκαλο

Μήνυση για απόπειρα αλλοίωσης του αποτελέσματος των εκλογών είναι αποφασισμένος να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκαλύπτει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το τρολάρισμα στα social media με την συμμετοχή του Γιώργου Κατρούγκαλου παρά την απόφασή του να αποσυρθεί από τις εκλογές.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή της στο Twitter η Πόπη Τσαπανίδου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ κάνει λόγο για «μηχανισμό προπαγάνδας της ΝΔ».

Δείτε την ανάρτησή της:


tsapanidou-1

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Κατρούγκαλος μετά τις δηλώσεις του για επερχόμενη αύξηση των εισφορών σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τις αντιδράσεις, δήλωσε πως ο ίδιος αποσύρει την υποψηφιότητά του. Αυτό επί της ουσίας ωστόσο δεν ήταν εφικτό αφού η υποψηφιότητά του είχε εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο ενώ είχαν τυπωθεί και τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό έφερνε ως μόνη επιλογή είτε να μην ψηφιστεί, είτε ακόμη κι αν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ βάλουν σταυρό στο όνομά του, αυτός να παραδώσει εν συνεχεία την έδρα.

Μάλιστα, στο διαδίκτυο έφτασαν κάποιοι να ανεβάζουν ιδέες για ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να…διαγράφουν με μολύβι το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου και εν συνεχεία να σταυρώνουν τους υποψηφίους της επιλογής τους, κάτι που δεν ισχύει αφού τυχόν τέτοια κίνηση θα καθιστούσε άκυρο το ψηφοδέλτιο.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική