Πολιτική

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Την άλλη Κυριακή θα γιορτάσουμε νίκη της ΝΔ και νίκη του Ολυμπιακού στο Final Four

Υπό τους ήχους του Love Changes Everything έφτασε στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν κομματικά στελέχη, μέλη της ΝΔ, παλιοί και νέοι Οννεδίτες λίγο πριν την τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. «Την άλλη Κυριακή θα γιορτάσουμε νίκη της ΝΔ και νίκη Ολυμπιακού στο F4, αν κρινω από την προσέλευση και συγκρίνω με αυτό που είδα σε ένα άλλο περίπτερο στην άλλη μεριά».

«Να μην υπάρχει κανένας εφησυχασμός. Ξέρουμε ότι θα είμαστε νικητές, αλλά θέλουμε να είμαστε νικητές με μεγάλη διαφορά», υποστήριξε ακόμη ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε ότι «αυτοί που ζήσαμε στην πράξη ένα σύνθημα το οποίο προέρχεται από άλλο ιδεολογικό, από το χώρο της αριστεράς πρώτοι στα μαθήματα πρώτοι στους αγώνες».

Ακολούθως είπε ότι «δώσαμε μάχη για να αναθεωρήσουμε το άρθρο 16, να αποκτήσουμε μη κρατικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια, να μην φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό». Στη συνέχεια επανερχόμενος στις εκλογές της 21ης Μαΐου ανέφερε ότι «δεν θα υπάρχει κάλπη χωρίς δύο εκπροσώπους της ΝΔ» ενώ έστειλε μήνυμα προς το κομματικό ακροατήριο της ΝΔ λέγοντας ότι «πρέπει να μπούμε δυνατά στι τελευταίο 100άρι. Θέλω να μιλήσουμε για το μέλλον. Όσο εμείς περισσότερο μιλάμε για το μέλλον τόσο οι άλλοι αναγκάζονται και καταφεύγουν στην πιο σκοτεινή στην γκρίζα διαφήμιση».

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του πρωθυπουργού στο Σύνταγμα


5887031


5887025


5887027


5887040


5887043

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική