Πολιτική

Εκλογές 2023, Νάσος Ηλιόπουλος, Πάνος Σκουρλέτης: Κάλυψαν τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Απόλυτη κάλυψη στους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ που αποδοκίμασαν και χρησιμοποίησαν απρεπείς εκφράσεις προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν η Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκε στο λιμάνι της Καλαμάτας μετά το ναυάγιο στην Πύλο πρόσφεραν το πρωί της Πέμπτης τόσο Νάσος Ηλιόπουλος όσο και ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο πρώτος χαρακτήρισε «κέρδος για τη δημοκρατία» όσα ακούστηκαν στον διάλογο της Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ και ο δεύτερος είπε ότι «δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο» για όσα συνέβησαν στο λιμάνι της Καλαμάτας σε βάρος της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Κατά τον Νάσο Ηλιόπουλο όσα πρωτοφανή συνέβησαν την Τετάρτη το απόγευμα σε βάρος της Προέδρου της Δημοκρατίας «δεν ήταν επίθεση». «Δεν είναι επίθεση ο διάλογος. Ήταν ένας διάλογος» είπε χαρακτηριστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι «η δημοκρατία πρέπει να αντέχει τον διάλογο» ενώ εκτίμησε ότι «είναι κέρδος στη δημοκρατία να ακούγονται αυτές οι εκφράσεις προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να επιτεθεί και ο ίδιος στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου λέγοντας ότι «είναι θέμα όταν η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς ελέγχου για παράνομες επαναπροωθήσεις να μην έχει μιλήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Από την πλευρά του ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ αρχικά είπε ότι «χάρηκα που η Πρόεδρος της Δημοκρατίας γύρισε πίσω και απέναντι σε διαμαρτυρόμενους νεολαίους ανεξάρτητα που ανήκουν αισθάνθηκε την ανάγκη να κουβεντιάσει μαζί τους. Αυτό είναι καλό σημάδι» και πρόσθεσε: «Δεν είδα κανένα επιλήψιμο ούτε από τη μεριά των νέων ανθρώπων, να οργίζονται. Αλίμονο αν οι νεολαίοι μας κάθονται απαθείς. Σας αρέσει δηλαδή να βλέπετε χούλιγκαν στο γήπεδο να παθιάζονται με την οποιαδήποτε ομάδα. Εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω ανήσυχους ανθρώπους και να θέτουν ερωτήματα».

Όταν, δε, του επισημάνθηκε ότι «εγώ άκουσα χούλιγκαν νεολαίους να βρίζουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να της ότι είναι συνυπεύθυνη ότι σκοτώνονται παιδιά. Δεν είναι χουλιγκανισμός αυτός;», ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ««όχι, θα πρέπει να εστιάζουμε στο πραγματικό ζήτημα, στην τραγωδία. Αλλοίμονο αν οι νέοι άνθρωποι δεν μας στήνουν στον τοίχο να μας ανακρίνουν».

Το επεισόδιο με τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της Προέδρου της Δημοκρατίας

Το απόγευμα της Τετάρτης όταν η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφτασε στις αποθήκες του λιμανιού της Καλαμάτας όπου φιλοξενούνται προσωρινά διασωθέντες μετανάστες από το ναυάγιο στην Πύλο έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική